Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Εκδήλωση στα γήπεδα Γρηγορίου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 4ου ΓΕΛ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 

    Την Παρασκευή 1/3/2013, το Σάββατο 2/3/2013 και την Κυριακή 3/3/2013 διοργανώθηκε εκδήλωση από την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Πετρούπολης στα γήπεδα Γρηγορίου στην Αγία Τριάδα με θέμα: «Παιδεία και Πολιτισμός μέσω αντίστασης στη διάλυση και τον εκφασισμό της κοινωνίας». Συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Πετρούπολης και φυσικά το σχολείο μας, το 4ο ΓΕΛ Πετρούπολης! 


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν καθηγητές, γονείς και μαθητές του σχολείου μας, οι οποίοι ένιωσαν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση γιατί το αποτέλεσμα των εργασιών τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία τους!
    
Το σχολείο μας συμμετείχε με την εφημερίδα μας, «Το 4ο Θέμα», με υπεύθυνες καθηγήτριες τις κυρίες Καμαριωτάκη Ευαγγελία και Σιμάτου Αικατερίνη, οι οποίες παρευρέθηκαν σ΄αυτή την τριήμερη εκδήλωση. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 2/3/2013 έγινε μια παρουσίαση της εφημερίδας μας από τους μαθητές Πάντζου Ιωάννα και Δαβέτα Άρη και σημειώθηκε μεγάλη επιτυχία. Ακόμη, συμμετείχαν τα παιδιά του ραδιοφώνου, τα οποία πήραν συνεντεύξεις από σημαντικούς ανθρώπους που ήταν παρόντες στην εκδήλωση, καθώς και τα παιδιά του μουσικού συγκροτήματος του σχολείου μας που μας διασκέδασαν με τους υπέροχους ρυθμούς της μουσικής τους.
     Τέλος, καθίσταται έκδηλο το γεγονός ότι η τριήμερη εκδήλωση στα γήπεδα Γρηγορίου ήταν πραγματικά καταπληκτική και αποτέλεσε μια ευκαιρία για καθηγητές και γονείς να δραπετεύσουν- έστω και για λίγο – από τη δύσκολη καθημερινότητα, να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για διάφορα ζητήματα, αλλά και να επικροτήσουν την προσπάθεια των μαθητών για ένα καλύτερο αύριο!
    Συγχαρητήρια στους καθηγητές μας που παρευρέθηκαν στην εξαιρετική αυτή εκδήλωση, στην Ένωση Συλλόγων Γονέων της Πετρούπολης για τη πρωτοβουλία τους και βέβαια στα παιδιά της εφημερίδας, του διαδικτυακού μαθητικού ραδιοφώνου και του μουσικού συγκροτήματος του σχολείου μας για τη συμμετοχή τους!!!

Πάντζου Ιωάννα Β4
(Μάρτιος 2013)

(ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου